Loading…

colourful eyecatcher for your

home • terrace • patio

Chrysabella

De Crysabella collectie is leverbaar in verschillende spraakmakende hoezen. Omdat wij onze kwaliteitsplanten willen verpakken in iets bijzonders, hebben wij gekozen voor een stijlvol en opvallend ontwerp dat wij aanpassen aan het seizoen en de kleur van de plant.

Continue proberen we onze klanten te verrassen met nieuwe soorten: de zogenaamde Specialties. Dit zijn planten met bijvoorbeeld een bijzondere bloemvorm of een aparte kleurencombinatie. Deze worden met zorg geselecteerd en geteeld. Dit levert vernieuwende unieke planten op waarmee wij ons graag onderscheiden.

Veel van onze planten verkopen wij als mix, op deze manier heeft u nog meer keuze om in te spelen op de trends, seizoenen en feestdagen. Veelvoorkomende mixen zijn de Crysabella Original-, Double of Autumn mix. Iedere combinatie is mogelijk. Wij denken dan ook graag met u mee om de perfecte mix te maken.

Een Chrysabella laat zich door de vele verschillende kleuren uitstekend combineren en zorgt voor hét kleuraccent in ieder interieur.

Log in

create an account